Før og efter interview #1 – Anne Sofie Bitsch

Thomas’ ord:
Anne Sofie kom til mig plaget af skader og manglende motivation til træning grundet deraf. Vi fokuserede på at udbedre hendes skader og tilpasse kosten til hende, for derefter at fokusere på at udvikle styrke og hypertrofi. Anne Sofie er nu skadesfri og stærkere end nogensinde før.

Hvorfor kontaktede du Thomas Dybdahl?
Jeg kontaktede Thomas Dybdahl efter et skadesforløb på 1,5 år, der omfattede en slimsækbetændelse i højre skulder og patella femoral pain syndrome i højre knæ grundet en forkert fodstilling. Jeg har tidligere været i kontakt med adskillige læger og fysioterapeuter, hvis råd var noget nær identiske med Googles første og bedste svar: hvile og forbud. Efter 1,5 år uden fremgang med knæet og 7 måneder uden fremgang med skulderen, valgte jeg at søge efter en ekspert på området, som samtidig ville implementere styrketræning i genoptræningen. De mest oprigtige og varmeste anbefalinger faldt på Thomas.

Hvordan har forløbet været?
Forløbet har været over alt forventning. Jeg har fået en helt ny indgangsvinkel til både kost og træning, samt en struktur på ikke blot kost og træning, men også mit søvnmønster og planlægning, jeg ikke har haft før. Jeg havde forventet, at mine programmer ville være lidt småkedelige grundet genoptræningen, men den fordom kom jeg hurtigt til at bide i mig – programmerne har helt fra starten været udfordrende, varierede og pissefede. Jeg tror ikke en eneste øvelse er gået igen, men der har altid været variationer af de samme øvelser, hvilket har gjort det mere overskueligt og samtidigt sjovt og varierende. Det er ligeledes betryggende at vide, at hver øvelse, dets tempo, pause osv. er valgt med omtanke. At Thomas har sneget alle de øvelser ind i programmerne, som jeg har kastet lange øjne efter, er blot en bonus.

Skærmbillede 2015-01-27 kl. 15.26.13

Har du fået det ud af forløbet du forventede?
Det har jeg i den grad; jeg startede på forløbet i håbet om, at jeg 10 uger ude i fremtiden ville have modtaget redskaber, der på sigt ville formindske mine smerter yderligere og yderligere, i stedet er de forsvundet, hvilket jeg ikke havde turde drømme om. Jeg har ikke længere en hverdag, der er præget af smerter og begrænsninger, men i stedet en krop, der bliver stærkere og stærkere for hver træning. Det har været utroligt motiverende ikke at få smidt i hovedet, hvad man ikke må, men i stedet at fokusere på, det man kan, og det man i fremtiden vil kunne nå af mål, hvilket bl.a. har omfattet, at jeg sideløbende har taget muskelmasse på og samtidigt reduceret min fedtprocent. Jeg havde forventet, at jeg ville have svært ved at følge en kostplan, men også den frygt kunne jeg hurtigt bide i mig. Det er nemt at holde motivationen oppe for noget, der giver en energi og ro i kroppen. Jeg spiser langt mere varieret og langt større mængder – af rigtig mad.

Hvad er planen for fremtiden?
Jeg har efter forløbets afslutning fortsat min træning i Performance Gym, da det uden tvivl er det bedste træningsmiljø, jeg er stødt på, samt fortsat på den senest udleverede kostplan, hvilket jeg har intentioner om at fortsætte med, da jeg ikke kunne forestille mig andet. Derudover starter jeg op hos Thomas igen til april og et år frem, hvilket jeg ser meget frem til. Hvis man kan opnå resultater på 10 uger i Thomas’ varetægt, jeg ikke selv kunne på 1,5 år, er jeg meget spændt på, hvad man kan nå på et år.

Kontakt mig på TD@performancegym.dk for at høre om dine muligheder.