Før og efter interview #5 – Frank Borg

Fortæl lidt om dig selv og din hverdag?

Mit navn er Frank og jeg er 26 år gammel. Mens jeg havde forløb ved Thomas gik jeg på et for kursus til politi. Hvor jeg søgte ind den 18. Juni.

Hvorfor kontaktede du Thomas Dybdahl?

Kontaktede Thomas pga. en gammel skulderskade som skete helt tilbage i 2010. Og en knæ skade som skete i 2014. Selvom jeg havde prøvet mange forskellige behandler og snakket med div. læger var det aldrig blev bedre. Havde stadigvæk ondt til hverdag og kunne i hvert fald ikke træne optimalt. Valgte stod derfor mellem at prøve et forløb hos Thomas eller blive opereret.

Hvad var dine forventninger til forløbet?

Efter et møde med Thomas var mine forventninger til forløbet rigtig gode. Han lød som om han havde styr og alt, og jeg nok skulle blive presset selvom der var en genoptræningsfase til at starte med.

Har du nået dine mål?

I DEN GRAD! Er i dag helt skades fri, hvilket jeg aldrig havde turde håbe på. Min Skulder og mit knæ er helt normalt igen og kan træne uden smerter. Efter en periode i forløbet fik mig og Thomas snakket, om det var realistiske at søge ind til Politiet den 18. Juni med fysisk optagelses prøve den 25 august. Vi blev enige om at det godt kunne lade sig gøre og den 25 august bestod jeg med et gennemsnit på 7. Thoms hjalp mig med at blive skades fri og få mig op på mit gamle niveau, det var alle pengene værd og vil til hver en tid anbefalede Thomas som træner.