Før og efter interview #6 – Frederik

Fortæl lidt om dig selv og din hverdag?
Mit navn er Frederik jeg er 22 og arbejder til hverdag på Joe and the juice og i weekenderne som bartender på kupe.

Hvorfor kontaktede du Thomas Dybdahl?
Jeg kontaktede Thomas dybdahl, da jeg flyttede til Aarhus i september og startede i my Heart fitness. Jeg havde hørte gode ting og håbede på at Thomas kunne hjælpe mig af med en skulderskade.

Hvad var dine forventninger til forløbet?
Mine forventninger var at lære en masse om træning, og forskellige øvelser og selfølgelig få fixet min skulder. Og samtidig. Blive stærkere og i bedre form.

Har du nået dine mål?
Jeg har klart fået det ud af forløbet jeg ville. Jeg har ikke ondt i skulderen mere og er næsten lige stærk i begge sider igen. I forhold til hvor meget jeg selv er gået ‘all in’ vil jeg klart sige at jeg er mere end tilfreds. Det har været en fornøjelse at træne sammen med Thomas. Og vil klart anbefale det, om du vil være i dit livs topform, eller bare er gået lidt i stå, eller nysgerrig efter ny viden!

Back