Min historie

Jeg har helt siden barn haft en interesse i at bruge og bevæge min krop. Igennem min barndom har jeg spillet fodbold, badminton og håndbold. Dog med først nævnte som største interesse og noget jeg stadig spiller den dag i dag 24 år efter første fodboldtræning.

I mine sene teenageår faldt min kærlighed mere og mere på styrketræning og det var således at jeg kom i styrketræningsverdenen. Min træning udviklede sig med tiden og kulminerede i at jeg  stillede op til to fitness konkurrencer. Den første i 2013 og den sidste i 2014. En verden som jeg nu kun har en mindre tilknytning til i form af klienter som forfølger fitness konkurrence mål.

Min interesse for styrketræning og personlig træning voksede med tiden og resulterede i at jeg i 2013 begyndte at lave personlig træning. Samme år startede jeg på Fysioterapeut uddannelsen og begyndte at opkvalificere min viden omkring styrketræning, kost og behandlingsteknikker med relevante kurser. Jeg dimitterede fra VIA UC som fysioterapeut juni 2016. Sideløbende var jeg startet på en fire årig Osteopat uddannelse som jeg dimitterede fra i juli 2019.

Min passion for personlig træning og det at arbejde med mennesker i denne kontekst bliver kun større i takt med at jeg videreudvikler mine færdigheder og samler erfaring. Jeg tror på at man hver dag vil lære noget vigtigt i dit daglige arbejde. Erfaringer som tages videre og videreudvikles.

Curriculum Vitae

Formelle uddannelser:

Fysioterapeut VIA UC (2016)
Osteopat (Diploma i Osteopati) (2019)

Kurser:

Active Release Techniques Upper Extremity (2013)
Active Release Techniques Lower Extremity (2013)
Poliquin Biosignature level 1 (2014)
Poliquin PICP 1+2 (2014)
Strength Sensei Metabolics Analytics (2014)
Poliquin PICP 3 (2015)
3 dages Internship Wolfgang Unsöld (2015)
Robert Rakowski Functional Nutrition seminar (2017)
Tom O’Bryan Auto Immunity seminar (2018)

Arbejde:

Personlig træner Performance Gym Aarhus 2013-2015
Selvstændig personlig træner 2015-2020 (nuværende)
Osteopat hos Aarhus osteopati 2017-2020 (nuværende)